Simpele afspraken

Sinds 2009 verhuren wij met veel plezier vakantiewoningen. We hebben geleerd dat pagina's vol huisregels en voorwaarden niet worden gelezen. Daarom hier onze simpele regels.

 

 

Bevestigen

Elke boeking bevestigen we schriftelijk met een reserveringsbevestiging. Hierin staan: de naam van het vakantiehuis, adres, de prijs, wat in- en exclusief is, aankomst- en vertektijden en dagen, aantal gasten, betaalgegevens, lokale kosten en onze contactgegevens. De datum van deze bevestiging is belangrijk voor een aanbetaling of annulering.

 

Annuleren of wijzigen

Als u een vakantiewoning bij ons huurt dan mag u natuurlijk binnen een bedenktijd van 15 dagen annuleren zonder kosten. Ook als u ruim voor aankomst van gedachten veranderd of onverhoopt uw vakantie moet wijzigen, zoeken we naar een oplossing, bijvoorbeeld een alternatieve datum of een ander onderkomen.

 

Toch adviseren wij u een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten bijvoorbeeld via uw bank, de ANWB, een GWK of via Independer. Want in de volgende situaties kunt u anders nodeloze onkosten hebben:

 

Boekt u een last-minute via ons of via een van onze boekingpartners dan is kosteloos annuleren niet mogelijk. U bent ten alle tijde verplicht het volledige huurbedrag te betalen exclusief de plaatselijke kosten.

 

Wilt u binnen 6 weken voor aankomst annuleren dan kunnen wij u helaas uw aanbetaling niet meer terugbetalen, aangezien we ons extra zullen moeten inspannen (bijv. adverteren, lagere huur enz.) om de betreffende vakantiewoning alsnog verhuurd te krijgen. Lukt dat niet dan zullen wij u het volledige huurbedrag factureren.

 

Andersom: wij mogen uw vakantie voor aankomst alleen annuleren in een situatie van overmacht, bijvoorbeeld een natuurramp, brand of ernstiger. Wij zullen u dan ook altijd een alternatief voorstellen. Kunt u niet akkoord gaan met ons voorstel dan dienen wij u uw (aan)betaling terug te storten binnen een redelijke termijn.

 

Huisregels

 • Het betreden van ons terrein is geheel op eigen risico en kosten.
 • Autorijden op het terrein is toegestaan mits u stapvoets rijdt.
 • Afval in afgesloten zakken in de bakken, die worden voor u geleegd.
 • Glas graag zelf deponeren in de glascontainer (t.o. de camping)
 • Graag buitenlichten uitdoen als u gaat slapen.
 • We vragen alleen om vergoeding van schade boven 25 euro.

 

Dieren op het terrein

Wij zijn liefhebbers van alle dieren en de natuur. En alhoewel we uw vakantiewoning graag insectenvrij opleveren, bevinden we ons in een buitengebied waar nou eenmaal veel flora en fauna aanwezig is. Dat brengt veel voordelen met zich mee, maar ook nadelen. Denkt u a.u.b. aan het volgende:

 

 • Geen afval buiten bakken of emmers zetten
 • Dagelijks een goede beschermer op uw huid aanbrengen tegen muggen e.d.
 • Niet zonder beschermend schoeisel in (hoog) gras rondlopen
 • Bedekkende kleding en schoeisel dragen tijdens wandelingen in velden en bossen (evt. tekenpen meenemen)
 • Honden mogen los op het terrein, mits met geldig inentingsbewijs, goed gesocialiseerd en ongevaarlijk voor kinderen. Het terrein is omheind maar niet geheel afgesloten.

 

Logies & Cabrio's

Sauvegrain plukkershuis
Sauvegrain plukkershuis
Gîte Colline du Bonheur
Gîte Colline du Bonheur
Manoir de la Vienne
Manoir de la Vienne
Maison Touraine
Maison Touraine
Sauvé Bien studio
Sauvé Bien studio
2CV Cabrio
2CV Cabrio
2CV Burton
2CV Burton