Logeren in historie

Bienvenue à Cinon
Bienvenue à Cinon
Een omgeving  doordrenkt van natuur, kastelen, wijngaarden en cultuur. U kunt de drukte van evenementen opzoeken of genieten van de rust in ons buitengebied. Karakteristieke accommodaties voor een vakantie, lang weekeinde of midweek op doorreis naar Midden- of Zuidwest Frankrijk naar de departementen Vendée, Charentes, Gironde, Landes, Haute Vienne, Lot, Dordogne of Gers, of nog verder, naar bijvoorbeeld Baskenland of Portugal. Maar ook voor arrangementen zijn onze accommodaties geschikt: voor een familiereünie of bedrijfsuitje. Goed gesocialiseerde honden zijn welkom!

  

U verblijft aan de rand van Chinon in een klein gehucht (hameau) aan de oever van de rivier de Vienne waar eeuwenoude, gerestaureerde huizen staan, verspreid over 3 hectare privéterrein. Op 2,5 kilometer afstand van de bruisende plaats Chinon met haar statige fort hoog op de berg en sfeervolle terrasjes, restaurants, galeries en winkels in het centrum.

 

Verblijft u liever in de heuvels in het zuidelijkste deel van de Loirevallei, dan raden wij u gîte Colline du Bonheur aan. Een volledige gerestaureerd en zelfstandig vakantiehuis op een boerenerf in Theneuil, 20 km ten Zuiden van Chinon.

 

Welk vakantiehuis u ook kiest, u viert er heel privé vakantie, maar niet verlaten. Voor ieder wat wils binnen handbereik. Voor meer informatie over de omgeving: bekijk onze tips.

 

Forteresse Royale de Chinon
Forteresse Royale de Chinon

Logies & Cabrio's

Sauvegrain plukkershuis
Sauvegrain plukkershuis
Gîte Colline du Bonheur
Gîte Colline du Bonheur
Manoir de la Vienne
Manoir de la Vienne
Maison Touraine
Maison Touraine
Sauvé Bien studio
Sauvé Bien studio
2CV Cabrio
2CV Cabrio
2CV Burton
2CV Burton