Gîte Colline du Bonheur
Gîte Colline du Bonheur

Op de boerderij: Colline du Bonheur

Deze gîte is een zelfstandig vakantiehuis op het ca. 1 hectare landelijk gelegen terrein van Yvonne en Patrice in Theneuil. Dit is een klein dorp in het zuidwesten van de Loirevallei op de grens met de regio Limousin en circa 20 Kilometer van Chinon. Behalve de gîte staan er het eigen woonhuis, stallen en zijn er caves en een paardenwei. De compleet gerestaureerde gîte staat op een hoger gelegen plateau. Het heeft een eigen, afsluitbare poort, waar u uw bagage kunt lossen en laden, een grote (ca. 12 x 12 meter) omsloten patio met een gemeubileerd, overdekt terras en eigen entrée, exclusief voor gebruik van de gasten.

Uw auto kunt u op een iets hoger gelegen terrein veilig parkeren. Daar is sinds 2014 ook een opzetzwembad beschikbaar voor gezamenlijk gebruik. In de uiterste noordhoek van het terrein staan (uit het zicht) twee caravans, waarvan er een wordt verhuurd. De gîte is gebouwd van kalkkeien die typerend zijn voor de Loirevallei. De eiken draagbalken zijn in alle drie de vertrekken zichtbaar. Het dak is voorzien van ouderwetse pannen.

Op de patio ontbijten en er ’s avonds dineren, de sfeer is gemoedelijk, landelijk en gastvrij. U zult versteld staan van het uitgestrekte heuvellandschap.

 

Inrichting

De entrée bestaat uit een stenen trapje dat leidt naar de woonkeuken met antieke schouw en houtkachel. In deze ruimte van ca. 40 m2 een comfortabele zithoek met Franse TV, een eettafel met stoelen en de ingerichte keukenhoek. Vanuit het keukenraam bij de keukenhoek ziet u de ganzen en kippen scharrelen op het lager gelegen erf rondom het huis van Yvonne en Patrice. Vanuit de ramen bij de zithoek en de slaapkamers kijkt u op uw eigen patio met bloemen en planten.

Naast de woonkeuken bevindt zich de eerste slaapkamer waarin een tweepersoonsbed van 1,40 bij 1,90 meter. In deze knusse slaapkamer is tevens de ingang naar de badkamer. Hierin treft u een douche, wastafel, toilet en wasmachine aan. Naast de eerste slaapkamer bevindt zich de tweede slaapkamer waarin twee eenpersoonsbedden van 0,90 bij 2 meter en een grote Franse linnenkast staan. Deze slaapkamer heeft een uitgang die direct uitkomt op het overdekte terras van de patio. Beide slaapkamers kijken uit op de eigen patio. Bekijk de foto's hieronder.

 

Tarieven en beschikbaarheid vindt u hier: beschikbaarheid, of stel uw vragen via het contactformulier.

Een van de twee slaapkamers
Een van de twee slaapkamers

Logies & Cabrio's

Sauvegrain plukkershuis
Sauvegrain plukkershuis
Gîte Colline du Bonheur
Gîte Colline du Bonheur
Manoir de la Vienne
Manoir de la Vienne
Maison Touraine
Maison Touraine
Sauvé Bien studio
Sauvé Bien studio
2CV Cabrio
2CV Cabrio
2CV Burton
2CV Burton