Manoir de la vienne
Manoir de la vienne

Knus familiehuis: Manoir de la Vienne

Dit knusse en comfortabele familiehuis is een "Maison Tourangelle" gebouwd van turfkrijtsteen (tuffeaux) in de 19e eeuw. Het is ruim van opzet, heeft een eigen poort, parkeerruimte, entrées aan de zuid- en noordzijde en woon-, bad- en slaapruimten verdeeld over twee etages. Rondom het huis gras- en grindvelden, borders, een waterkuip en een houthok. Aan de zuidzijde is een ommuurd en verhard terras waar de lange eettafel schaduw krijgt van een grote kastanjeboom en de overige begroeiing: een sering, blauwe regen en een hibiscus. Aan de rand van dit terras is een eenvoudig zwembad van 6 bij 3 meter, ca. 1 m diep voor exclusief gebruik. Aan de west- en noordzijde is aan het huis een veranda waar eveneens tafels en stoelen en ligstoelen staan. Zelfs met minder warm weer is het daar goed toeven.

Op de begane grond: de entrées, hal en toilet, een compleet ingerichte keuken met eettafel voor acht personen. O.a. met koel-vrieskast, grill-bakoven, koffiezetapparaat, mixer, waterkoker en vierpits kookplaat. Een huiskamer met houtkachel en platenspeler, CD-, DVD-apparatuur en een grote collectie elpee’s, CD’s en DVD’s.  Een ruime hoekbank, twee eettafels, een goed gevulde servieskast en kast met spellen en (kook)boeken. WIFI is gratis en werkt aan de noordzijde van het huis.

Op de etage drie slaapkamers: Twee met tweepersoonsbedden 1.60x1.90m plus nog elk een kinderbed van 0,80x1.90 m en een slaapkamer met een bed van 1.20x1.90m. Op deze etage een apart toilet en een badkamer met bad, aparte douche en wastafel.

 

De huurprijzen zijn inclusief gas, licht, water, beddengoed en keukenlinnen. Exclusief borg en schoonmaak. Klik hier om de prijzen en agenda te zien. Heeft u vragen of wilt u direct reserveren? Klik dan hier voor het contactformulier.

Noordzijde in maart
Noordzijde in maart

Logies & Cabrio's

Sauvegrain plukkershuis
Sauvegrain plukkershuis
Gîte Colline du Bonheur
Gîte Colline du Bonheur
Manoir de la Vienne
Manoir de la Vienne
Maison Touraine
Maison Touraine
Sauvé Bien studio
Sauvé Bien studio
2CV Cabrio
2CV Cabrio
2CV Burton
2CV Burton