Veranda plukkershuis
Veranda plukkershuis
Heel privé, klein Plukkershuis
Aan de meest zuidelijke kant van het terrein, aan de rand van een boomgaard, bereikbaar via een eigen toegangsweg, staat heel privé een gerestaureerd en vrij zeldzaam Plukkershuis (loge of cabane de vigne) waar in voorgaande eeuwen landarbeiders logeerden. Het heeft 50 m2 woonoppervlak en een veranda van eveneens 50 m2 voorzien van een ruime eettafel, stoelen, kastruimte, ligbedden en een Weber barbecue. Er is voor de gasten in dit huisje een privé opzet-zwembad in de zomermaanden. Het huis is gemaakt van ruwe kalkzandstenen en smaakvol ingericht. Er is een platenspeler met ELPEE's, AUX aansluiting. Er is WIFI en er staan diverse boeken.
Er is een compleet ingerichte keukenhoek met gaskookplaat, combi-oven, koelkast, waterkoker en filterkoffiezetapparaat. Een eettafel voor vier personen, een servieskast en zithoek. Op de etage staat een comfortabel 2-persoonsbed (1.60 x 2 m) en er is een garderobe-hoek. De badkamer is klein maar voorzien van een douchecabine (80x80), toilet en wastafelmeubel. Dit middeleeuwse huisje is er voor alle rustzoekers die op hun privacy zijn gesteld en toch overal dichtbij willen zijn. Goed gesocialiseerde honden zijn welkom. Het terrein en gebied rondom het Plukkershuisje zijn een waar hondenparadijs. In de zomermaanden is het huisje ook prima geschikt voor een gezin met een kind. 
 
Tarieven in euros tot 3 personen per week inclusief gas, licht, water, beddengoed, keukenlinnen en handdoeken. Exclusief borg en schoonmaak. Klik hier voor prijzen per week en de kalender. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust.

 

Lavendellaan van Plukkershuis naar entree terrein in de zomer
Lavendellaan van Plukkershuis naar entree terrein in de zomer

Logies & Cabrio's

Sauvegrain plukkershuis
Sauvegrain plukkershuis
Gîte Colline du Bonheur
Gîte Colline du Bonheur
Manoir de la Vienne
Manoir de la Vienne
Maison Touraine
Maison Touraine
Sauvé Bien studio
Sauvé Bien studio
2CV Cabrio
2CV Cabrio
2CV Burton
2CV Burton